Дизайнерски трикове за по – комфортен и уютен дом

Преобразете дома с няколко лесни стъпки

7556

Домът ни е специално място. Тук си почиваме, прекарваме времето със семейството, посрещаме гости. И точно за това декорацията му е много важна. Всеки ден ставаме свидетели на нови и нови трендове в обзавеждането, но все пак има няколко дизайнерски трика, които са непреходни. Ето как да създадете уютен и комфортен дом само с няколко лесни стъпки.

Стилни аксесоари от стари бутилки

Декорирайте с камъни, борови шишарки, дървени фигурки или плодове в кошници. Сложете ги  във ваза, купа или кошница.

Цветя – сложете ги в различни краища на дома (на малка маса, подпрозоречни первази, скрина) и не групирани на едно място.

Стените - фотографии, картини или необичайни предмети, закупени на почивка могат да създадат индивидуалност, емоции, и да променят настроението, подчертават личността ви.

Бъдете гъвкави в оформлението на стаята

Нека мебелите бъдат цвета на стената или декорацията в стаята

Използвайте „правилото на трите“ -  комбинирайте три предмети с различни форми, цветове, или размери в един състав. Например, можете да поставите ваза, статуетка и една свещ на масата заедно. Има, разбира се, безброй възможности.

Бъдете креативни в аранжирането на книгите и рафтовете

Създайте нещо креативно - Четири парчета дърво, няколко клонки от дърво, инструменти и малко вдъхновение са всичко, което трябва да се създаде това изискано портманто

Дом пълен с топлина и светлина - топли одеяла, възглавници, мек килим и замъглената светлина от лампите са перфектните съставки за създаване на приятна атмосфера в дома

Покажете хобито си – създайте творчески кът, който отразява вашата личност

Сложете неща, които ви карат да се усмихнете

Няколко свещи за по – уютна атмосфера

Абстрактна картина на стената

 

Сподели: