5+ начина да направите стаята си единствена по рода си

5+ начина да направите стаята си единствена по рода си
Източник: unsplash.com

Имате ограничен бюджет, но искате нещо по-различно за вашия дом или стая. Не се притеснявайте. Имаме решения как да декорирате дома си, без да инвестирате куп пари и без да харчите за дизайнерски проекти.

Нискобюджетни декорации за всяка стая

Предлагаме ви няколко идеи, с които да декорирате дома си, да му придадете неповторм чар и уют. Освен това тези решен...

13/09/2016

Добавете малко цвят!

Няколко цветни възглавници правят чудеса. Независимо дали искате да ги използвате, за да придадете уют или като допълнително място за сядане, те могат да бъдат перфектната добавка за акцент и стил.

Бюджетни идеи за обзавеждане на детската стая

Когато обзавеждаме детска стая, обикновено сме готови на по - голяма инвестиция. Независимо дали за цветни мебели, за...

07/10/2016

Открит гардероб

Кой казва, че гардеробът трябва да е зад дървени врати? Бъдете различни и направете открит гардероб. Закачете любимите си дрехи и превърнете аутфита в стилна част от декора.

Приказни светлини

Няколко ленти със светлина са задължителни, ако търсите блясък! Те придават на стаята магическо усещане, което просто ви кара да се чувствате добре, когато ги погледнете.

 

Керамика

От стилни чаши до причудливи поставки за снимки, красивата цветна керамика е неизменна част от всеки стилен дом. Развихрете въображението си и създайте красиво кътче, в което да изложите любимите си аксесоари.

И злато

Златно орнаменти, златни детайли, блясък и лукс. Никой няма да остане безразличен пред стилните и оригинални детайли с бляскави мотиви.

 

Проектор

 

Има ли нещо по-хубаво от това да гледаш филм на голям екран? Имате нужда само от удобни възглавници и пуканки и сте готови!

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...