5 малки неща, които гостите винаги забелязват

5 малки неща, които гостите винаги забелязват

Така, вашите гости идват, а в дома ви е пълна бъркотия. В един идеален свят щяхте да имате часове, за да подредите. Но нека се върнем в реалността и да се съсредоточим върху това, какво забелязват гостите, когато стъпят у дома ви. Оправете тези неща и се отпуснете!

Миризмата

Понякога не може да си затворим очите, ако нещо мирише неприятно у дома. затова преди да дойдат гостите, запалете няколко свещи, сложете на котлона вода с няколко лимонови резенки или запалете тамян. Ако времето е топло, отворете прозореца, за да влезе чист въздух.

Бъркотията

Бъркотията изглежда като…..ами като бъркотия. Преди да дойдат гостите оправете бързо всичко. Дори да нямате време да сложите висчко на мястото му, просто го приберете. Скрийте дрехи, обувки, книги, списания и се уверете, че повърхностите са чисти.

Банята

Чистата баня предразполага гостите да се чувстват добре в дома ви. Уверете се, че сте сложили чисти кърпи, ново руло тоалетна хартия и може да запалите свещ. Добра идея е да сложите и малка ваза със свежи цветя.

Коридорът

Подреденият коридор прави много добро впечатление. Почистете бъркотията, закачете палтата по местата им и освободете място за дрехите и обувките на гостите ви.

Осветление

Лошата светлина може да накара гостите ви да сложат очила или да заспят. Уверете се, че имате достатъчно светлина – най-добре е тя да бъде топла, а осветителните тела да да разположени на различни места из стаята, за да бъде равномерно осветено навсякъде. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...