10 неща, които трябва да имате в дома си преди да навършите 30 г.

Сред тях няма „вечни мебели“  

2894

Във всеки етап в живота му домът на човек се променя. На 20 г. нуждите и разбиранията са едни, след 30, когато създаде семейство и има деца – други, а през 40 – те, с вече по – големи деца – по – различни. В периода през 30 - те ни години, когато сме на прехода между свободния живот и семейството, когато градим кариера, но и търсим нови предизвикателства и знания, и домът започва да се превръща в свещено място, тогава формираме онова кътче, в което да се прибираме с желание и за което всеки жадува. 

Затова от Elle Décor правят преглед на всичко това, което е хубаво човек да притежава преди да навърши 30 г.

Изкуство, което харесва

Изкуството, любимата творба говори за вашия стил, за нещата, които харесвате. Те разказват истории и напомнят за минали преживявания.

Организирана библиотека

Това е вашето място, на което излагате любими сувенири, предмети, които говорят за вашата личност, любими книги от различни етапи на вашия живот.

Еднакви кърпи

Купете поне два комплекта кърпи, които ще ви бъде приятно да ползвате и които без угризение може да предложите на гостите си.

Растение

Дори и да живеете под наем, живо растение придава уют и стил на помещението.

Хубав матрак и табла за легло

Инвестирайте в леглото, защото то ще ви служи дълго. Добрият матрак ви гарантира пълноценен сън, а красивата табла придава индивидуалност на стаята.

Колекции

Още докато сте млади започнете да събирате колекции. Когато пътувате носете статуетки, картини или мебели. Те са непреходни и ще ви напомнят за тези времена.

Аксесоари за баня (не пластмасови)

Започнете да инвестирате в качествени неща, а не в такива от магазин за 1 лев, например.

Красиви свещи

Те добавят тайнственост и много очарование на дома. Освен това е винаги добър повод да запалите ароматна свещ когато имате гости или просто искате да релаксирате.

Нощни масички в спалнята

Според Фън шуй две еднакви масички дават баланс и придават стил на спалнята.

Луксозно одеяло

Инвестицията в такова дава финални щрихи на обзавеждането.

Сподели: