Тези стаи са пример за перфектна планировка на пространството

Малки и стилни помещения

285

Само защото имате хол с малък размер, не означава, че трябва да се предадете, когато става въпрос за декорацията. Пример за това са тези 15 всекидневни, всяка от които е показателна за това, как и на няколко квадратни метра може да се създаде много стил и функционалност.

Светла монохромна палитра

tesy.bg

Създаването на шик пространство е изключително лесно, ако се придържате към монохромна палитра, както е при тази бяла дневна. Красивата зеленина оживява пространството с цвят, а природните акценти от дърво и ракита придават усещане за уют и топлота.

Текстура и неутрални цветове

Когато квадратните кадри са изключително малко, е важно да добавите нещо отличаващо се, но което да допълва интериора. В случая това е ракитената маса, която е функционален и красив елемент. Керамичните лампи и дървените маси в интересна форма допълват визията.

Създайте елегантност с луксозни акценти

Нямате нужда от много неща, за да имате елегантна стая. В тази стая обзавеждането и декоративните акценти в комбинация от луксозни материали и елегантни цветове дават по – високо ниво.

Уют с диван с няколко секции

Минималистичният "L" образен е чудесен начин да увеличите максимално мястото за сядане в малката всекидневна. Масите за кафе влизат една под друга и реално не заемат почти никакво място. Коженият стол е едновременно стилен и компактен и добавя текстура, а растенията внасят баланс, красота и характер.

Бели стени и тъмни мебели

Тъмните мебели добавят дълбочина към този бял, малък хол. Благодарение на естествената светлина, която изобилства тук, стаята изглежда много феерична и лека. Оранжевият килим добавя свежест и обединява цветовата схема на стаята.

Уют с цветове

Колкото и малка да е една стая, не означава, че трябва да бъде лишена от цветове. В тази малка стая са представени толкова много цветове, но без да създават усещане за кич или прекалено детинско излъчване.

Скандинавски шик където и да сте

Без значение в кой край на света сте, скандинавският стил, винаги е идеално решение за малкото жилище. Този хол е пример, как функционалност, красота, стил и уют могат да намерят място само на няколко квадратни метра.

Вижте и още няколко забележителни хола, които ще ви накарат да мечтаете за малка стая.

За още идеи - следвайте ни в Instagram

 

Сподели: