Невероятни творчески проекти и концептуални идеи (част 1)

Невероятни творчески проекти и концептуални идеи (част 1)

В няколко поредни статии ще ви представим някои изобретения с уникален дизайн и концепция. Всяко едно от тях заслужава вниманието ни, защото е направено с мисъл, въображение и с идеята да се впише перфектно в живота на хората, които ще го ползват.

Истинска битка с възглавници!



Светът щеше да бъде едно по-добро и спокойно място за живеене, ако хората използваха подобни „оръжия“. За любителите на битките идват тези идейни ятагани, гранати и саби.

‘AddWash’ бъдеще за пералнята



Това умно изобретение е за всички тези, които пускат пералня и се сещат, че имат забравена още някоя дреха. Това е изключително удобно и полезно, допълнителна вратичка, през която пускате прането.

Гръмотевична облак лампа



Вече всеки може да има свой облак у дома си. И това не е всичко. Ламата може да се превръща в громитевичен облак. Освен това в него има вградена акустична система за по-естествен ефект, но без опасност да стане мокро и студени.

Маса за котки



Тези маси са направени специално за любителите на котки и техните пухкави приятели. Всеки от четирите дървени куба има различни дупки, които са заоблени. Вашите любимци ще ги харесват определено. Кубовете може да сложите навсякъде и да ги използвате като маси или столове.

Лампи дънери

 



В тези стари дънери са сложени лампи, които хвърлят мека светлина. Освен за осветление може да ги използвате като малки масички или като комфортно столче.

Маса – река



Авторът на тази маса е вдъхновен от естествената красота на дървото и създава тази маса – река. Погледнете, не е ли като истинска.

Легло – гнездо



Един малко по-нетрадиционен поглед към иначе тази традиционна мебел. Леглото е оформено като гнездо и в него могат да се съберат до 16 сънливи птички.

Маса – дъга



В тази маса се комбинират стъклото и отражението на светлината. Коктейлната масичка е направена от майсторски изрязани стъклени кристали, които отразяват светлината.

Лампа – разделител за книги



Страхотна идея за всички, които обичат да четат и не остават книгата дори и през нощта. Този разделител излъчва точно толкова светлина, че да може да четете, но да не смущавате другите.

Баня-сфера



Тази висяща сфера е дело на руски дизайнер. Когато сте вътре е трудно да се усети дали левитирате или сте потопени във водата.

Магнитна гривна за пирони



Това е страхотно изобретение за всички майстори у дома. С тази гривна няма как да загубите малки метални предмети, защото те винаги ще са на ръката ви.

Черпак „Чудовището от Лохнес“



Вижте, чудовището от Лохнес излиза от тенджерата. Сега може спокойно да опитате супата си и да добавите малко магия от шотландската легенда.

Кранче, което превръща водата в красив процес



Това кранче е пример как могат да се комбинират спестяване на вода, на енергия и красив дизайн. Това кранче спестява до 15% вода и прави течащата вода истинска магия.

Ваш личен бариста и будилник в едно

 



Мечтата на всеки зависим от кафето. Аларменият часовник звъни, а кафето е готово. Представете си само аромата при събуждане.

Лампи - балон



Страхотна идея за декорация за детската стая. Те ще се влюбят в тези лампи.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...