10 идеи за празнична декорация

10 идеи за празнична декорация

В навечерието на празниците всеки иска да направи дома си по – топъл, по – уютен, да се радва на по-различна и цветна атмосфера у дома. Но логично възниква въпросът – как да украся? Ето няколко идеи, които събрахме за вас и от които може да се възползвате.

Ретро декорация

Много хора си спомнят бижута от стъкло от детството. Ретро декорациите остават популярни и днес, припомняйки отминала епоха.

Снежен ефект

Тази техника прави празничния декор по-естествен. Покритият със сняг декор ще се хареса и на тези, които харесват светлите тонове и които не искат да правят декорациите твърде ярки или тъмни.

 

Заснеженото може да бъде клонка, кошница, голям панер с шишарки и плодове, коледен венец или дори самото дърво. Сега изцяло бели коледни елхи са популярни, а играчките в пастелни цветове изглеждат много красиви.

Скандинавска символика

Ако си падате по този стил, изберете играчки в скандинавски стил с еко атмосфера.

Елените са златни и светещи

Независимо дали става въпрос за голям сребърен елен под формата на  скулптура с електрически гирлянд  или малка  декорация за коледно дърво, децата ги харесват.

Иглолистни в коридора, спалнята, стълбите

За да направите това, ви трябват само декоративни иглолистни клонки, покрити със сняг, с горски плодове, пухкави клони от син смърч или истински иглолистни клонки. Те могат да бъдат украсени с "дъжд" и гирлянди.

Коледната звезда - душата на празника

Коледната звезда се смята за цвете, което носи щастие и богатство в дома и е символ на празника в Европа и САЩ.

Празнични декоративни лампи и крушки

Лампа във формата на бутилка с гирлянд вътре, изглежда много модерно и стилно. Именно тези оригинални декорации могат напълно да променят облика на празничния интериор.

Стикери снежинка в 3D

Разбира се, хубаво е да режете снежинки от хартия с децата си. Но ако няма време, можете да си купите всякакви коледни стикери.

Мини коледни елхи навсякъде

Сега на мода са малките декоративни коледни елхи - те могат да се използват в кухнята, в коридора, в спалнята.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...