Как всяка зодия би украсила своя мечтан дом

Всяка има свой уникален стил

2630

Намирането на точния дизайн на дома може понякога да изглежда доста сложна задача. И разбира се, зависи от много фактори, които трябва да се вземат предвид -  бюджет, размер / тип на семейството, местоположение. Но със сигурност има моменти, в които просто се оставяме на въображението и си представяме идеалния за нас дом, без ограничения. Но ще бъдете изненадани доколко вашата зодия наистина може да играе роля за определяне на вкуса и идеите, които имате за вашето перфектно пространство.

Кой цвят е най-подходящ за вашата зодия (част 1)Обзаведете според звездите

Ето как всяка зодия би украсила своя мечтан дом според The Spruce.

Водолей (20 януари до 18 февруари) - Еклектичен и екологичен

Най-добрите кристали за хармония в дома според зодия ви (част 1)И къде да ги поставите в дома  

Вероятно ще се опитате да включите възможно най-много екологични и екологични технологични опции -  слънчеви панели, системи за събиране на дъжд и други подобни.

Риби (от 19 февруари до 20 март) – Успокояващ и релаксиращ

Като воден знак, хладният нюанс на синьото или тюркоазеното би бил чудесен избор за цветова схема. Намирането на място за удобни мебели с декоративни и меки възглавници и одеяла е абсолютно задължително. И естествено, ще искате да сте близо до вода, независимо дали къщата се намира близо до морето или река.

Овен (21 март до 19 април) - Ярък и жив

Домът на мечтите ви вероятно ще включва смели и приключенски цветове и шарки, особено в мебелите, за разлика от стените. В по-голям мащаб ще ви трябват допълнителни стаи, за да създадете по-активно пространство - изцяло обзаведена фитнес зала или дори стена за катерене, за да не скучаете и за да бъдете винаги активни.

Телец (20 април - 20 май) - Класен и успокояващ

Вероятно ще изберете голям, удобен разтегателен диван с много удобни предмети, винаги на достъпно място. Това е начин за вас да се предпазите от стресови фактори във външния свят. Кухненската част може би ще бъде фокусна точка, тъй като телците са известни с това, че се наслаждават на вкусна храна и напитки.

Близнаци (21 май до 20 юни) - Отворенo и пищнo

Вие сте социален и обичате да имате света и всичките му възможности на една ръка разстояние, така че бихте направили всичко възможно вашето пространство да изглежда възможно най-голямо. Наличието на големи стъклени панели и широки прозорци ще внесе много светлина и ще отвори стаята! Със сигурност бихте искали да сте в крак с най-новите технологии и ще се опитате да изпреварвате всички останали. Опитайте да включите луксозни технологични елементи като гласово активирана домашна звукова система и контролирани от смартфон домакински уреди.

Рак (21 юни до 22 юли) - С вкус и традиция

Със сигурност ще направите всички места за почивка комфортни и уютни. Кухнята също би била фокусна точка поради вашата любов към готвенето и печенето. Вероятно тази зона ще бъде най-голямата в къщата, ако е възможно, с достатъчно място за гости.

Лъв (23 юли до 22 август) - Жив и динамичен

Нямате нищо против да бъдете в центъра на вниманието, така че защо мечтаният дом да не прави същото? Ярки и смели цветове и привличащи вниманието мебели ще бъдат ключови. Всички аксесоари или стенни арт произведения биха послужили като фокусна точка, а не като практически елементи. В идеалния случай бихте искали да имате няколко стаи за гости, в които да отседнете, както и голяма открита площ за забавление на гостите и организиране на партита.

Дева (23 август - 22 септември) – Семпло, но стилно

Не сте от тези, които желаят твърде много; просто искате малко стабилност и усещане за контрол в живота си, когато можете да го управлявате. Домът на мечтите ви вероятно ще има неутрални цветове, тъй като те обикновено вървят с почти всичко, което можете да си представите. Търсите  мебели и аксесоари, които са по-скоро функционални, отколкото за показ.  Търсите колкото се може повече място за организация и съхранение, за да можете да поддържате чиста и подредена среда, като същевременно знаете, че има място за всичко.

Везни (от 23 септември до 22 октомври) – Хармонично

Обичате нещата да бъдат балансирани, така че не е чудно, че бихте направили възможно най-много, за да създадете такава среда във вашия дом. Харесвате по-светли, пастелни цветове, баланс с мебелите, обзавеждането и акцентите. Обичате да инвестирате в неща, които са с вкус и придават елегантна атмосфера.

Скорпион (23 октомври до 21 ноември) - Луксозен и личен

Мечтаният ви дом непременно трябва да отразява важните за вас аспекти на личността ви - поддържайки живота ви личен, интроспективен и загадъчен. Домът би бил по-тъмни цветове, може би под формата на мебели, но същи с по-тъмен нюанс по стените. Устройства като дискретни системи за сигурност и видеокамери ще ви помогнат да следите всичко.

Стрелец (22 ноември до 21 декември) - Креативен и компактен

За вас е мечта да имате дом, който може да бъде с вас, като малка къща, която може да пътува навсякъде, където се скитате. Ще искате място, където да показвате спомените си живи – снимки, сувенири, вещи от пътуванията си.

Козирог (22 декември до 19 януари) - Лъскав и умен

Домът на мечтите ви трябва да отразява нещата, които обикновено цените - упорита работа и ефективност. Може би вашият мечтан дом ще има оформление, подобно на домашния офис и ще се стремите към по-елегантен стил на декора с минималистично мислене.

Това е перфектната къща за всяка зодияЛъвове, завиждаме ви  
Сподели: