10 трансформации на стаи

Вижте как старите и невзрачни стаи оживават в нов вид

1901

Много от нас си мисля, че за да се промени една стая ни трябва сериозна дизайнерска намеса. Следващите няколко примера ще ви докажат, че това съвсем не е така. Промяна в цвета на стените и няколко декоративни елемента често не са достатъчни, но с повече ентусиазъм ще успеете и без професионална намеса да трансформирате стаята.

Малка кухняТрансформацията включва смяна на шкафовете в синьо и бяло, нова подова настилка, бели стени и таван.

Място, където творчеството е разгърнатоТюркоазени стени, бял таван, килим в топъл цвят и декоративни елементи придават напълно нов облик.

Продуктивно работно мястоНов под, по – светли стени с няколко картини и нови мебели – едно и също пространство, а толкова различно.

Малка стаяСивите тонове перфектно се съчетават със светлите цветове и естествената светлина. Семплите мебели и оригиналният дизайн на килима идеално се вписват в малката стая.

Креативен офисПрекарваме много време в офиса, затова той трябва да е комфортен и уютен. Цветни стени, бели рафтове, ярки столове и светъл ламинат – идеалният офис.

Светла всекидневнаДрастична промяна на стаята. Белите мебели и ярките завеси в съчетание с ментово зелените стени продават простор и светлина на помещението.

Черни стени и светли декоративни елементиТъмните стени се харесват на много хора. А в съчетание с ярка картина, светли мебели, няколко цветни акцента и декоративни елементи стаята се променя напълно.

Красотата на минимализмаНяма нищо излишно в тази минималистична кухня. Ярки стени, светли мебели и нов под. промяната е драстична.

Уютна всекидневнаЛека промяна в цвета на стените, нови мебели и малко аксесоари дават нов облик на стаята.

Микс между ново и староАко харесвате стария стил, но кухнята ви е омръзнала, защо не съчетаете стари декоративни елементи с нови мебели. Ефектът е впечатляващ.

Сподели: