Какви се крие в това 37 кв.м студио

Дом, вдъхновен от скандинавския дизайн  

3446

Всеки, който планира ремонт на дома си трябва да има две важни неща предвид – да разгледа цялостния вид на помещението и да определите зоните на въздействие. Пример за подобен ремонт е този апартамент – студио, проектирано в Скандинавски стил. То е предназначено за основен дом на мъж и жена, чието основно искане е било бъде комфортно, уютно и удобно и подходящо за домашен любимец.

Бялото е доминиращият цвят, както може да се види на изкуствената тухлена стена, къта за хранене и мебелите. Собствениците запазват ламинирания под, който е в добро състояние. В антрето има шкаф за обувки, кръгло огледало и различни декоративни аксесоари.

Само на няколко крачки от вратата е разположена и компактната кухня. Най-голямото предизвикателство за двойката е да избягат от ретро вида й , като избират бял гранитен плот и бели шкафове в акрил. За контраст те залагат на зелен стъклен гръб. Три черни дъски в страни служат като място за записки и бележки.

Tрапезарията, колкото и да е малка, предлага място за четирима души. Акцент тук са осветителните тела, които контрастират и придават много стил. Огледалният шкаф в страни освен, че събира много багаж, удвоява помещението.

Телевизорът е закачен на стената и се намира точно до зоната за хранене, което позволява на собствениците и техните гости да гледат телевизия докато се наслаждават на храната.

 

Всекидневната е издържана в неутрални цветове. Единственият цветен елемент е зеленият килим, който отделя визуално зоната.

В малкото жилище има място дори и за домашен офис. За целта дизайнерите проектират ъглово бюро във всекидневната, която се слива с интериора. 

Сподели: