Трапезария в малка кухня

Трикове, които работят

724

Ако площта на вашата кухня е по-малка от 8 кв.м., значи сте наясно колко трудно е обзавеждането й. да, ще има компактен хладилник, малка мивка и отворени рафтове, за да паснат на компактния й стил. Но къде да бъде трапезарията? Ето няколко идеи, които ще ви помогнат:

5 грешки, които да избягвате когато обзавеждате малка кухняОбмислете внимателно всички детайли

Идея 1: Трапезария на балкона

5 идеи за компактни трапезарииХитри решения за малкото пространство

Ако вашата кухня има балкон, значи сте късметлии - можете много добре да организирате трапезария там. Разбира се, мястото трябва да е изолирано и остъклено. Трапезарията на балкона има много предимства. Първо, можете да хапнете и да се насладите на красивата гледка. Второ, там ще бъде наистина уютно, особено когато сложите топъл под, така че да е комфортно дори през зимата. И трето, можете да спестите ценни квадратни метра в самия апартамент, което също е важно.

Идея 2: Трансформираща маса

Такава маса не заема много място, но за сметка на това е идеална и за най – тясното място.

Идея 3: Бар плот

Бар плотът също е добър вариант за хора, които страдат от липса на място в кухнята. Той е компактен. Можете да разширите функционалността му като поставете малки домакински уреди в ъгъла, добавете и висящи шкафове отгоре.

Идея 4: Кръгла маса

Kръглата маса е най-популярният вариант при подреждането на трапезария в малка кухня.

Тя заема много по-малко място от квадратна или правоъгълна, особено ако я поставите близо до прозореца. На такава маса може да настаните много хора, всичко зависи от избрания размер. Освен това създава уютна, романтична атмосфера и се вписва идеално във всеки интериор.

 

Кухнята ви има нужда от тази добавкаПространството е много важно за малките градски апартаменти
Сподели: