Уикенд проекти за всекидневната

Лесни промени за забележителен резултат

1178

Търсите ли идеи да обновите всекидневната стая? Значи сте на правилното място. Ако уикендът е пред вас, може с малко усилия и неголям бюджет да промените или добавите нещо, което да озари стаята, да придаде ново излъчване и защо не да ви вдъхнови за нови проекти.

Вижте няколко предложения за уикенд проекти.

Облечете таблата

Таблата е много полезна вещ. На нея може да подредите напитките, да я ползвате като помощна масичка при поднасяне на кафе, а в банята да съхранявате върху нея козметика. Облечете я в текстилен плат, добавете декоративни елементи и ще имате напълно нова и различна вещ.

Променете стария шкаф

 

Ако имате свободно място и стар шкаф, ето една бърза уикенд идея за проект. Пребоядисайте шкафа, сложете нови дръжки и подредете на него любими аксесоари. Самата мебел може да използвате като барче или като допълнително място за съхранение. Оформете пространството с няколко картини или фотографии над шкафа.

Легло за кучето

Помислете за вашия домашен любимец. Ушийте голяма и удобна възглавница, на която той да ляга. Така ще придадете и атмосфера на стаята.

Закачете нови пердета

Махнете старите тъмни завеси и инвестирайте в нови и светли. Ако имате възможност заменете стария корниз с нов и няма да повярвате на промяната, която ще имате.

Обновете рафта

Знаете ли кой е най-лесният начин да промените шкафа? Не, не е да го пребоядисате. Залепете тапет за задната страна. Съчетайте цветовете за забележителен ефект.

Направете свое кътче

Колко пъти ви се е искало да си имате свое собствено място, на което да работите или да майсторите нещо. Сега е моментът да го направите. Използвайте ниша или мястото под стълбите, сложете плаващ рафт и декорирайте със снимки.

Нов живот за старата масичка

Ако дървената ви масичка за кафе е надраскана, оцветена или просто остаряла, трансформирайте я в голяма маса – табуретка. Гостите ви няма да повярват, че това е старата мебел.

Направете стена – акцент

Всеки хол има нужда от фокусна точка. Най-лесният начин да я постигнете е като сложите тапет. Изберете модел и цвят според интериора.

Създайте галерия

Чудесен начин да покажете спомените си е като оформите галерия. Съберете любимите снимки и рамки и ги групирайте. Ако не сте сигурни как ще изглеждат, подредете ги на земята или масата в различни аранжировки, докато постигнете идеалния за вас вариант.

Създайте рустик шкаф

Ако ви се намират стари дървени касетки, почистете го добре, лакирайте ги и ги аранжирайте. За да е по – здрава конструкцията закрепете една в друга. 

Сподели: