Дизайнерски идеи за малката всекидневна

Няколко лесни стъпки са пътят към перфектния малък хол  

2575

Всекидневната е това място у дома, което най - ясно показва нашия стил и предпочитания за обзавеждане. И тъй като това е и помещението, в което най-често посрещаме гости, трябва да го обзаведем подобаващо, да създава уют и комфорт.

За съжаление не всички от нас обаче разполагат с голяма стая с високи тавани и огромни прозорци. Но това не означава, че малкият хол може да бъде не по – малко приятен и стилен.  Тайната на това, малката стая да изглежда голяма, е да няма излишни неща в нея, да я поддържате подредена, защото разхвърляното помещение дава илюзия за претрупаност, да изберете правилните мебели за съхранение и да не залагате на много и малки места сядане. За повече комфорт, сложете дъги – от тавана до пода завеси, но нека бъдат в тон със стената, за да не „намаляте“ визуално стаята.

Оформете центъра  на стаята с голям диван и малка маса, определете фокусна точка, изберете светли тонове и цвят акцент и покажете любими аксесоари и сувенири. И не забравяйте бъдете премерени!

Следвайки тези лесни и прости правила ще имате стилна и много красива стая. Ако все още търсите идеи, вижте нашите предложения за малка всекиденвна. 

Сподели: