Декори, с които ще задържите лятото у дома

Аксесоарите, които внасят слънчево настроение

180

Лятото е любимия ни сезон. Не искаме да свършва, но е факт, че това са месеците, които се изплъзват толкова бързо – като пясък между пръстите. Искаме да го задържим, да му се порадваме още малко. И ако това не може да се случи астрономически, защо да не го направим у дома. Чрез декора лесно ще направим прехода към по – хладните есенни дни по –лек, а спомените от морето ще ни топлят още дълго.

5 лесни начина да преобразим декора от летен на есененПоканете есента

Флорални принтове

Как да създадете щастлив летен домДворът се превръща в любомито място

Флоралите са толкова популярни сега. Ако сте мислили да ги включите в декора, сега е идеалният момент. На възглавници или завеси – няма да сбъркате.

Медни аксесоари

Тази година медните елементи са хит. Този метален финиш е подходящ за всеки тил, а само една лампа или шикозна масичка ще преобразят интериора.

Hygge и през лятото

Уютът на скандинавието няма да ни омръзне. И не е само за зимата. С фините и изчистени линии и минимализма си, той напомня за светлината и топлината на лятото.

Зеленото е любимо

Зеленият цвят напомня свежест и обновление, и лесно се интегрира в интериора. Усещане за лято и свобода, какво друго ни трябва?

Анималистичен принт

Джунгла, савана, сафари…Анималистичните принтове са толкова екзотични и са уникален детайл за всеки интериор. Но внимавайте как ги използвайте, бъдете умерени и заложете само на един модел.

Теракота и керамика

Ако досега не сте включили теракота в декора на дома ви, ето удобен момент, за да го направите. Без значение дали е в настилката или в сакиите, те са чудесен елемент, който ще се впише перфектно в летния и есенния декор.

6 неща, които може да почистите в един летен ден И които често пренебрегваме  
Сподели: