Това е най-лесният начин да визуализирате идеите си за Вашата градина

Приложението SEMMELROCK GARDEN VISIONS помага да сбъдвате мечти  

4461

Ако търсите най-подходящата визия за своето кътче за отдих в удобството на своя хол или градина, без да губите време или да зависите от някого. Semmelrock Ви предлага най-новата технологична придобивка, разработена специално за клиентите на компанията – мобилното приложение "Semmelrock Garden Visions".

Единственото усилие, което се изисква от Вас е да инсталирате приложението, да изберете България в менюто за инсталация и да се забавлявате. Тази нова апликация е свобдно достъпна и подходяща за всички мобилни устройва работещи с Android или iOS. Може да бъде изтеглена от Google Play или App Store безплатно.

ikea.bg

А ето в няколко стъпки как работи приложението:

1. От основното меню изберете опцията Дизайнер.

2. От фото “галерията” на Вашето устройство изберете снимка на пространството, което искате да визуализирате. Или направете снимка когато решите че имате желание да творите.

3. Маркирайте пространството.

4. Изберете настилка с подходящи дебелина, повърхност и цвят. Приложението ще визуализира настилката върху избраното от Вас пространство.5. Готово! Запазете визуализацията и я споделете, чрез приложенията на Вашето устройство.

За да Ви улесним, можете да изтеглите приложението подходящо за Вашето устройство с помощта на QR кодовете публикувани на сайта www.semmelrock.bg.

Опитайте сами и се забавлявайте.

 

 

Сподели: