Ето как в няколко стъпки може да превърнете мечтата за градината в реалност

Идеите оживяват с ‘’Garden Visions’’ от ново поколение

170

Като компания, която непрекъснато развива възможностите които предлага на своите клиенти, “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД продължи традицията и тази година обнови приложението “Garden Visions” с нови практични и удобни функционалности, които имат за цел да Ви осигурят по-добра и реалистична визуализация.  По този начин усъвършенстваната технология на работа с приложението ще превърне избора на настилка в лесно и приятно преживяване.

Чрез новата олекотена версия “Garden Visions” може да споделите избора на настилка директно с екипа на компанията, като се възползвате от възможността да изпратите по e-mail направената от Вас визуализация на всички зони около дома Ви- алеи, пътеки, площадки около къщата, басейна, терасата или барбекю зоната. Благодарение на тази изключително лесна за употреба апликация ще откриете най-подходящото решение, което да допълва или пък контрастира на фасадата, цокъла, покрива, дограмата – изборът е Ваш.

 Независимо дали предпочитате класическите форми, нестандартните цветове или повърхности с луксозен дизайн единствено трябва да се доверите на собственото си усещане за хармония и индивидуален стил. Разбира се, като начало е необходимо да инсталирате приложението, да избере България в менюто за инсталация и да се забавлявате. “Garden Visions” е свободно достъпна апликация, подходяща за всички мобилни устройва работещи с Android или iOS. Може да бъде изтеглена от Google Play или App Store безплатно.
А ето как в няколко стъпки може да превърнете мечтата за градината в реалност.

1. Изберете снимка на пространството, което искате да визуализирате от фото “галерията” на Вашето устройство.

2. Маркирайте пространството. Интегрираните инструкции Ви помагат във всяка стъпка от създаването на визуализацията.


3. Изберете настилка с подходящи дебелина, повърхност и цвят. Готово! Приложението ще визуализира настилката върху избраното от Вас пространство. За перфектен завършек на Вашия проект, съчетайте настилката с цвета на фугата за съвършен краен резултат.

Споделете я със семейство и приятели благодарение на възможностите на приложенията на Вашето устройство. Искате да изготвим проект с избраната настилка, изпратете визуализацията до екипа на Semmelrock и нашият ландшафтен архитект ще се свърже с Вас, за да обсъдите възможностите на услугата CAD планиране.

Semmelrock Ви напомня, че “Garden Visions", ще Ви помогне в избора на настилки, но не изчерпва необходимостта от консултация със специалисти при реализацията на Вашия проект. 

Повече техническа информация за избраните от Вас настилки и референтни проекти ще намерите на www.semmelrock.bg, в мострената градина на територията на завода, както и при дистрибуторите на компанията.

Приложението на Semmelrock може да свалите от тук

 

Сподели: