Категории

ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН ЕООД

телефон: 0700 15 477
адрес: Подбалкански път - шосе 6 (Е 871), 2108 с.Григорево, Oбщ. Елин Пелин

Вече повече от 50 години, Semmelrock Stein+ Design съчетава, в производството на вибропресовани бетонни изделия, изискан дизайн, авангардни технологии и високо качество. Марката е утвърдена като символ на висококачествени решения за ландшафтно оформление в Централна и Източна Европа. Като част от групата фирми собственост на Wienerberger AG, Semmelrock залага на модерните производствени бази с грижа за околната среда и социално- отговорна политика на базата на строга корпоративна култура.

Продуктовата гама предлага богато, стилово разнообразие от повърхности, цветове и формати. Продуктовите семейства се разработват в няколко направления с различна функционалност и включват:

-Настилки и Плочи

-Системи за стени и огради

-Бордюри, стъпала и кашпи

Възможностите се ограничават само от Вашия вкус и стил, възможни са съчетания на продукти от една или няколко продуктови серии, с които да създадете най-хармоничната и впечатляваща, градина. Ако се нуждаете от вдъхновение разгледайте фирмената уебстраница, каталога Идеи за градина" 2016или посетете мострената градина на територията на завода.

продукти и услуги от ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН ЕООД