Решения за малката спалня

И малката спалня може да предложи уют и стил

2131

Животът в микрожилища става все по – популярен – дали поради финансови причини или като решение в големите градове, които често страдат от недостиг на жилища, но тенденцията набира скорост по света. И ако за някои страни е нормално да се купуват апартаменти от 25-30 кв.м,  то у нас тази площ понякога е стандарт за цяла стая.

Все пак не всеки има възможност за широк апартамент и се налага да проявяваме изобретателност при обзавеждането на домовете си. Ако имате помещение, което трябва да бъде мултифункционално – спалня и място за почивка, ви предлагаме няколко идеи за него.

tesy.bg

За целта е нужно да следвате само някои основни правила като избор на светли или неутрални тонове, повече огледала или голямо огледало на стената, повече открити рафтове. Използвайте пълноценно мястото на стената, което може да превърнете дори в гардероб. Леглото пък изберете да бъде с възможност за съхранение.

Бъдете гъвкави, експериментирайте и превърнете вашата малка спалня в остров на спокойствието и релакс. А ето  и нашите предложения.

Възползвайте се от светлината, която идва от прозореца и оформете кът

Празният ъгъл също може да се превърне в комфортна зона

Стената може да бъде и гардероб

С балдахин или нежни пердета може да постигнете по – интимно пространство

Плаващи рафтове над леглото са решение ако нямате странична масичка

Разделител - гардероб

Използвайте мястото над и около леглото за вградени рафтове

Откритият гардероб е решение за малката стая

Възползвайте се от мястото под леглото

Органайзер за леглото

Може да намерите място дори за работен кът

 

 

 

Сподели: