6 варианта за декориране пространството между две мивки

Нека то да бъде акцент 

121

Ако разполагате у дома с достатъчно голяма баня, едно от най – добрите решения за нея е двойна мивка. Тя е изключително удобна за голямо семейство, в което сутрин настава суматоха, кой пръв да си измие очите и зъбите. Но често между двете мивки остава празно пространство, което е доста досадно и скучно. И за да бъде банята ви наистина перфектна, може да превърнете това място в красива част от нея.

Най-добрите идеи за малка мивка в банятаКрасиви допълнения към малкото помещение  

Ето няколко идеи за това, как да декорирате пространството между две мивки.

Сложете диспенсъри със сапун, крем и антибактериален гел

Ето колко често трябва да миете кухненската мивкаДостатъчно често ли го правите?  

Красив троен или двоен сет диспенсъри със сапун и крем (може и кутийка за тампони за почистване) винаги е добра идея за това забравено местенце между двете мивки. Така не само ще добавите щипка красота, но и ще решите проблема с миенето  на ръцете.

Сложете красиви аксесоари

Какво ще кажете просто за хубава купа или ваза? Дори не е нужно да ги пълните с нещо. Просто изберете аксесоар с интересна форма и нека да се превърне в акцент.

Зелено растение

Банята не е място, което е забранено за растения. Дори напротив. Малка саксия със сукуленти или красива орхидея са само част от цветята, които може да сложите между двете мивки.

Или ваза

Ако искате да добавите цвят и аромат, сложете малка ваза с цветя. Надали някой ще има нещо против всяка сутрин да е посрещан от красив букет.

Декоративно огледало

За да бъде гримът ви перфектен, винаги има нужда от малко увеличаващо огледало. И за да не се налага да го вадите всеки път, просто го сложете на плота между двете мивки. 

Без нищо излишно

Не винаги е необходимо да слагате нещо между двете мивки. Понякога по-малкото е повече, особено когато разполагате с две красиви мивки, които са забележителни сами по себе си.

Как да организирате мястото под мивкатаСъздайте приветлива кухня
Сподели: