Трикотажните изделия влизат в интериора

Те създават текстура и придават неповторим уют

176

Освен с пуловери и чорапи, има и други начини да се стоплите преди началото на отоплителния сезон. При това – доста интересен – с плетени мебели и други интериорни елементи.

Бъдете различни: 27 текстилни стениБезброй възможности за стил у дома  

В студеното време ни се иска всичко наоколо да е меко, топло и приятно на допир. Ето защо, изпълнете дома сис плетени неща. Вижте няколко предложения за есенния декор.

1. Табуретка

Кожен или текстилен диван да изберем?Какви да предимствата и недостатъците при всеки от тях

Малката табуретка заема малко място, можете да вдигнете краката си върху нея или да я ползвате като масичка.

2. ОсветлениеТопли материи и топла светлина - перфектната комбинация, която придава изключителен уют. Плетен абажур за полилея или настолната лампа изглежда необичайно, заглушава светлината и създава уют.

3. Кошници за съхранение

Плетените кошници, кутии или торбички лесно се сгъват, окачват се на куки и се перат. ОСвен това са много удобни за съхранение на дребни вещи и аксесоари. 

4. Калъфи за мебели

В жегата обикновените столове се превръщат в място за отдих на сянка, но в студената есен те губят своята привлекателност.


Има решение - удобна плетена тапицерия, която лесно се сваля и слага. На такава вълнена седалка ще бъде топло, меко и удобно.

5. ДекорАко харесвате малки неща за декориране на интериора, има десетки опции с трикотажен текстил. Това могат да бъдат салфетки, саксии, покривки, стенни панели и гоблени, дори капаци за вази, чаши или свещници.

6. ЗавесиЗавеси от плетена дантела или просто плетени пискюли ще помогнат за неутрализиране на студа, който идва от прозореца.

Какво може да направите с остатъци от платовеПревърнете ги в аксесоари за дома  
Сподели: