Как да съхранявате списания

Как да съхранявате списания

Домашната ви библиотека препълнена ли е със списания, затрупват масата, нощни шкафчета и скринове? Предлагаме осем идеи, които ще помогнат за съхранението, които ще внесат ред в дома ви.

Метални кошници

Метална кошница е чудесно решение за съхранение на малка колекция от списания. Така те ще бъдат събрани на едно място.

Украсете стените със списания

Най-ярката и привлекателна част от списанието е корицата. Ето защо, вместо обикновени рафтове за книги, помислете за висящи стелажи, в които списанията ще бъдат разположени "с лице" към вас, украсявайки стените.

Използвайте купчина списания вместо маса

Подредете списанията близо до диван или легло и ги превърнете в оригинална странична маса. За да завършите картината, можете да поставите лампа върху нея.

Върху перваза на прозореца

Друг начин да украсите перваза на прозореца е да поставите любимите си списания върху него. Това решение ще ви помогне да спестите място. За ярки корици можете да вземете подходящите елементи на декора или да поставите саксии за цветя до прозореца.

Използвайте пространството под мебелите

Нямате място в домашната библиотека ? Използвайте пространството под конзола, пейка или легло, като подреждате списания под тях, групирани по жанр или заглавие.

Масичка за кафе

Кориците на списанията са толкова ефектни, че някои от тях заслужават почетно място в къщата. Поставете любимото си списание на масичката за кафе във вашия хол. Завършете композицията, като поставите декоративен елемент отгоре: свещ или дифузер.

Пейка

Ако искате да отделите отделно място за колекция от списания, вместо банална стойка, можете да си купите пейка и да я поставите под прозореца или зад дивана.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...