Малки спални с големи идеи

Стилни и удобни решения за малкия дом

3243

Малките спални могат да превърнат и най-малкото пространство в забележително помещение с практични решения за съхранение и интересни интериорни схеми. Забравете за това, че малки пространства могат да бъдат украсени само в светли цветове и с минимум мебели и вижте как може да обзаведете малка спалня, изпълнена с цвят и настроение.

Когато планирате дизайна на малката стая помислете за вариантите за съхранение и цветовете, които искате да използвате. Понякога един красив скрин и цветна стена могат да претворят помещението.

Намери майстор за ремонт, обзавеждане


ВИК, боядисване, дограма и още...


от над 4000 изпълнители ТУК

Търси услуга

Търси
VsichkiUslugi.bg

Изберете тема за вашата стая. Независимо дали искате модерна или винтидж спалня, помислете за основата, върху която ще стъпите. Например, ако изберете бяло и синьо, започнете да изграждате всичко околи тези цветове – мебелите, завивките, аксесоарите. Търсите френски стил – легло с красива метална табла и пищни възглавници ще дадат акцент. За шаби шик заложете на пастелни тонове и дървени аксесоари, памук, лен и дантела.

Ако обичате смели щампи, не се страхувайте да вкарате любимия си модел в малката спалня. Независимо дали става дума за акцент на стени или меки мебели, подчертайте го с тапет във флорален мотив или възглавница със смели щампи.

За малката спалня са нужни и хитри идеи за съхранение. Възползвайте се максимално от мястото под леглото, гардероб с вградени чекмеджета, възползвайте се от мястото над вратата. Заложете на красиви кошове и кутии, в тон с обзавеждането.

Време ли е за промяна и на вашата спалня? Вижте нашите предложения:

 

 

Сподели: