4 начина да превърнем балкона в специално място

Балконът е място, което може да предлага комфорт и наслада, просто трябва да ...

1108

Какво виждате като погледнете сега към вашия балкон?

За много от нас балконът е мястото, на което държим колелото, ползваме за съхранение на багаж, за съхнене на прането или прсото трупаме всичко ненужно от къщи. Защо да не преобърнем обаче представата за ненужно помещение и не погледнем с други очи. 

Намери майстор за ремонт, обзавеждане


ВИК, боядисване, дограма и още...


от над 4000 изпълнители ТУК

Търси услуга

Търси
VsichkiUslugi.bg

Ето няколко идеи как да стане това.

Превърнете балкона във ваша стая. Дали това ще бъде място за почивка, ваше светилище или стая, в която да разгърнете артисичните си заложби – изборът е ваш. Отворете въобръжението си и създайте инвтриора на мечтите си.

Импровизирано място за гости

За целта ви трябва малък диван или кушетка и малка сгъваема масичка. За повече уют и комфорт може да залепите тапети на стените, да декорирате с малък килим, да закачите рафтове и да аранжирате по ваш вкус.

Почувствайте се като навън

Ако нямате двор, ето идея как да го пренесете у дома на балкона. Създайте ваша мини градина, поставете малки и компактни маса и столове, аранжирайте с любимите цветя.

Ако имате закрит балкон може да го превърнете в своеобразен кът за почивак. Постелете дебело одеало или килим, нахвърляйте възглавници и така ще имате вашето място за релакс, четене или няколко часа с любим филм. 

Сподели: